Liga

Et intenst og nervepirrende opgør

Fredag aften kom gæsterne fra Fredericia HK på besøg i Phønix Tag Arena, hvor de skulle spilles om 2 point. FHK havde alt at kæmpe for, og det kunne mærkes på banen.

De gulblusede fik en fabelagtig start på kampen, hvor de på alle måder havde en kogende hal med sig i ryggen!

De to hold spillede godt op med hinanden, og efter 15 minutter stod den svenske mur, i form af Tobias Thulin, med intet mindre end 50% i målet, og med en stilling på 5-5.

Der blev kæmpet med næb og klør i en intens kamp, og med et godt kæmpende forsvar, kunne de gule gå foran til pause med en stilling på 13-10.

Anden halvleg startede ud med 3 tekniske fejl på 2 minutter, og gav FHK et forspring. Det stoppede ikke GOG mandskabet, der stadig kørte på for at indhente det tabte. De havde det svært og efter 45 minutter var stillingen 19-21. Med 9 minutter tilbage af kampen scorede Aaron Mensing til 24-24, og hallen nåede kogepunktet!

Med 2 minutter igen smuldrede spillet mellem hænderne på de gule, der ellers havde fået godt fat på FHK, men de måtte i sidste ende se se sig slået af gæsterne.

Kampen endte 27-29

Næste kamp skal kæmpes i Ringsted lørdag den 20. april kl. 17.45, når GOG tager turen over Storebælt for at møde TMS Ringsted.