Tilbage til oversigt

– Fantastisk stemning i GOG Arena

Tre spillere løb mandag ind til første hjemmekamp i GOG Arena. Ud over de to nordmænd, var der også debut til unge Andreas Holst Jensen, der i kampen for første gang stiftede bekendtskab med arenaen og publikummet i Gudme. Andreas er kommet til fra Lemvig Thyborøn Håndbold før denne sæson, og han er glad for endelig at spille på hjemmebanen.

 

– Det var selvfølgelig fedt at få den første hjemmekamp foran hjemmepublikummet. Nu spillede jeg jo også i pokalkampen mod Randers, men det er bare noget helt specielt med første hjemmekamp.

 

Netop hjemmepublikummet gjorde stort indtryk på Andreas. Han havde glædet sig rigtig meget til at opleve den fantastiske kulisse, som fansene altid formår at skabe hjemme i GOG Arena.

 

– Det var helt vildt fedt at være med i sådan en kulisse. At få den opbakning i første kamp i sæsonen er fantastisk, og det lover virkelig godt for resten af hjemmekampene.

 

Andreas Holst Jensen og Frederik Clausen stødte lidt senere til truppen efter deltagelse i U-21 VM, hvor det så flot blev til sølv. Andreas føler dog ikke, det har været et problem med den lidt senere opstart for ham som ny spiller.

 

– Vi kom jo lidt senere hjem efter VM, og så fik vi en lille pause efterfølgende. Det var rigtig rart at komme tilbage til træningsbanen bagefter og blive en del af holdet. Jeg synes, de har været gode til at få mig med i spillet, så det er jeg glad for.

 

I næste kamp gælder det Sønderjyske på udebane. Kampen bliver svær, mener Andreas. Det er altid svært at spille i Sønderborg, og holdet skal virkelig være klar fra første fløjt.

 

– Ligesom det er svært at komme til Gudme, så er det altså også svært at komme til Sønderborg. Der er langt derned, og vi kommer på en svær opgave. Jeg tror, det er et hold, vi sagtens kan spille lige op med, men vi skal have fuld fokus fra kampens start.