Fødselsdagssejr til Henrik

GOG skulle for anden gang på blot få dage på svær opgave i GOG Arena. Sidst vi var her, spillede holdet uafgjort mod Sønderjyske, i en kamp som skulle vær afgjort i første halvleg. Denne gang var modstanderen HC Midtjylland, som GOG for under en måned siden smadrede i Herning, så derfor var der stor optimisme at spore i spillertruppen inden kampen.

Kampen startede utroligt lige med to hold der skiftedes til at score mål. Efter godt ti minutters spil var stillingen således 4-4. Derefter var det dog udeholdet, der kom en smule i førersædet og kunne i den efterfølgende periode bringe sig foran med 5-7. GOG haltede en smule efter og havde svært ved at finde åbningerne i et kompakt udebaneforsvar. Andreas Holst startede kampen flot og agerede enmandshær i den første periode, og det var helt tydeligt at andre skulle i gang, før det blev godt. I den efterfølgende periode var det netop det, der skete. Flere spillere bød ind med flotte scoringer, og så kunne GOG bringe sig i front med 11-10 efter 18 minutter. Gode takter fra de gule, som helst skulle fortsætte i dette spor fra nu af. Mod slutningen af halvlegen blev det hjemmeholdet, der igen trak en smule fra gæsterne, og det var dejligt at se Minik Dahl Høegh tilbage i topform med fire glimrende scoringer. Intet var dog afgjort, inden de sidste 30 min, og GOG skulle bestemt holde tungen lige i munden for at bevare føringen kampen igennem.

Udeholdet startede bedst ud i anden halvleg og bragte sig hurtigt foran i kampen. GOG så endnu en gang ikke ud til at have et kompleks med de anden halvlege, men på dette tidspunk var ingenting endnu afgjort. Efter ti minutters spil var kampen helt lige, men så fik HCM to meget hurtige scoringer og kunne endnu en gang gå i front med to. Det var tydeligt, at GOG manglede tempo i angrebsspillet, og havde meget svært ved at komme frem til chancerne. Det hele afhang på dette tidspunkt af enkeltmandspræstationer. Hvis det skulle blive point i denne kamp, krævede det helt andet spil i den sidste periode i kampen. Da der var spillet 20 min bragte GOG sig i front igen med en hammer fra Frederik Clausen, men det virkede til, at der stadig var lang vej endnu, før GOG kunne gøre sig forhåbninger om at få noget med fra dagens opgør. De sidste ti min blev en lige affære, men med GOG i førersædet. Da det kneb allermest trådte Andreas Holst endnu en gang i karakter og smadrede bolden ind på kritiske tidspunkter. Mod slutningen af kampen kunne HCM faktisk bringe sig helt tilbage igen, men en fremragende redning fra Frank Mikkelsen afgjorde i sidste ende slagets gang. GOG vinder kampen 31-29

Allerede igen på lørdag er vi klar igen i GOG Arena, når bundproppen fra Skive helst skal sendes tilbage mod Nordjylland uden point. Følg med på hjemmesiden, når vi på fredag er klar med en optakt til den kamp.