Tilbage til oversigt

Final4 er noget helt specielt

I morgen tager GOG til NRGI Arena for at spille Final4 semifinale mod BSV. Når Cheftræner, Jakob Larsen kigger tilbage på pokalturneringen, er det især en kamp der står klart for ham, og netop den kamp der er grund til at drengene nu står i semifinalen:

 

“Vi var specielt gode mod TVIS på hjemmebane i kvartfinalen, hvor alle spillets facetter gik op i en højere enhed”, husker Jakob.

 

Når snakken falder på BSV er der nogle specielle ting der kendetegner den midtjyske klub.

 

“BSV er en magtfaktor i dansk håndbold. Et kæmpe sponsorgrundlag og en super økonomi gør dem i stand til at hente nogle af de dyreste og mest interessante spillere på markedet. Uheldigvis for dem har det ikke altid været ensbetydende med titler og poleret spil.”

 

Ørnenes hold er fyldt med stjerner, men der er dog specielt nogle, man i følge Jakob skal lægge mærke til:

 

“Hos BSV skal man lægge mærke til specielt deres nuværende og tidligere landsholdsspillere. I forsvaret skal man lægge mærke til Kasper Nielsens måde at binde tingene sammen på, og i angrebet er det især Kristian Kjelling store personlighed og evne til at være bedst, når det gælder, som man skal bide mærke i.”

 

“Vi har en intakt og skadesfri trup. Efter kvalifikationen til slutspillet og en kæmpe pokalsejr over Taastrup i tirsdags, er humøret højt. Dette humør vil vi prøve at drage nytte af ved at spille friskt og sprudlende håndbold”, siger Jakob.

 

Larsen har i sin egen karriere prøvet en masse ting herunder også pokalfinaler, som Jakob mener er noget helt specielt:

 

“Jeg har selv vundet to pokaltitler og været i sammelagt 4 finaler. Pokalsemifinaler og især finaler emmer af noget specielt, og jeg glæder mig vildt over at vores egne, for nogle vedkommendes, uerfarne drenge får lov at opleve det. Mange håndboldspillere spiller en hel karriere uden at komme i nærheden af en final four, og det gælder derfor om at nyde nuet og leve det ud i fulde drag.”

 

På spørgsmålet om hvordan kampen i morgen adskiller sig fra de andre kampe i turneringen er svaret fra cheftræneren klart:

“En vind eller forsvind kamp hvor sejren giver en POKALFINALE, siger det hele. Det er bare anderledes og langt mere intenst”, slutter Jakob Larsen

 

Kampen fløjtes op lørdag kl. 16.10, og kan ses på TV2.