Tilbage til oversigt

Fint besøg i GOG Arena.

BSV med 5 landsholdspillere var på besøg i GOG Arena og gav de gule drenge en lektie på 13 mål. BSV er i gang med slutspillet og GOG har for flere uger siden sluttet rækken, og det kunne ses på de to hold´s præstationer i tirsdagens kamp hvor BSV vandt med 37 – 24 i en kamp hvor ligaholdet med det samme satte sig på kampen.

 

GOG kunne ikke være med og startede desværre kampen med flere tekniske fejl, der tydeligt bar præg af at man ikke havde haft bolden meget i hånden i de seneste fjorten dage. Disse fejl blev straffet hårdt og BSV kunne hurtigt trække fra med 5 scoringer og kunne derfra udbygge føringen stille og roligt og sluttede altså med en stor sejr.

 

Trods det store nederlag til et af Danmarks bedste mandskaber, glæder vi os alligevel til den nye tilværelse i ligaen og der er ingen tvivl om, at forskellen på de to hold ikke er som cifrene antydede, men dette mere et billede af, at holdene er på to vidt forskellige niveauer i forhold til timingen af deres sæsoner. BSV skal toppe i den kommende måned og GOG er allerede i gang med den tunge træning til den kommende sæson.

 

Inden kampen var der besøg blandt sponsorerne af Thomas Kristensen, kommentator på TV2, der fortalte mange spændende ting om hans mange år med håndbolden i et inspirerende og interessant foredrag. Thomas fortalte også ”gamle” GOG historier og om at han glæder sig over GOG´s tilbagevenden og til det igen at skulle kommentere håndbold i GOG. 

 

Se billeder via link nedenfor: