Tilbage til oversigt

Flere mål i kikkerten

Mandag aften kommer BSV på visit i GOG Arena. Det er to hold, som har fået en vidt forskellig start på 2014. Således vandt BSV med 11 på hjemmebane over Mors, og GOG fik en håndboldlektion i Kolding. Det skal revancheres, og samtidig er det forsmagen på semifinalen i Final4, hvor det gælder om at skaffe sig det mentale overtag.

 

BSV kommer med en hel række af stjernespillere. Fem spillere har været med til EM i Herning for deres respektive landshold, og ud over dem er der en lang række spillere, som har været med på højeste niveau igennem mange år.

Bagkæden med Kristian Kjelling, Chris Jørgensen og Mads Christiansen taler vist for sig selv, og i forsvaret holder den gamle GOG-kæmpe Kasper Nielsen stadig stor kvalitet.

Men én af de facetter i spillet som GOG skal passe mest på, er faktisk et af deres egne våben. BSV har igennem mange år været trænet af Carsten Albrektsen, der i flere år huserede på Sydfyn, og dér igennem har BSV fået kontraopdragelsen ligesom vores egne GOG-drenge.

Det er da også et par hurtige fløje BSV har. Landsholdsfløjen Casper U Mortensen, og de to tidligere GOG-fløje Rasmus Nielsen og Dennis Kirkegaard er lynende farlige i det hurtige spil, og derfor bliver det livsnødvendigt for GOG at få afviklet angrebene med stor disciplin og få fejl, så der ikke kommer for mange lette mål BSV’s vej.

 

GOG spillede ikke en god kamp i Kolding, men alligevel var der nogle positive ting der kan tages med videre. Kevin Møller og forsvaret holdt deres høje niveau fra efteråret, og hvis angrebet kan blive lidt mere skarpt, er det bestemt ikke umuligt at tage to point i morgen mod BSV, men det bliver svært mod et lønbudget der vel er 2-3 gange højere end sydfynboernes. Så alle der overhovedet kan komme i hallen, kom og hjælp drengene på vej mod slutspillet.

 

Hos GOG er Morten Bjørnshauge stadig ude og Snorri stadig tvivlsom. Resten vil gøre alt for at give tilskuere og seere en fed håndboldoplevelse.

 

Kampstart mandag kl. 20.00