Fænomenal GOG-sejr ude mod Aalborg

På forhånd var udekampen mod grundspillets etter, Aalborg Håndbold, nok den kamp, som færrest havde forventet, at GOG skulle hente point i i slutspillet. Men ikke desto mindre var det lige det, der skete, da de påskegulblusede søndag hentede en særdeles overbevisende sejr 34-26-sejr i Gigantium Arena.

(Se nogle af Frank Mikkelsens mange redninger i videoen nederst i artiklen)

I kampens indledning havde Aalborg teten, og da tavlen efter 20 minutter viste 13-9 til hjemmeholdet, så alt lige så svært ud, som alle GOG-fans havde frygtet.

Men så begyndte alt at gå den rette vej takket være en formidabel kollektiv fight, gode indbyrdes aftaler – og selvfølgelig det held, som opsøger de dygtige, og ni sekunder før pausen havde Magnus Jøndal sørget for, at Aalborg blot førte med en enkelt pind, 15-14.

I anden halvleg blev det rigtig sjovt at spille i gult, og før Aalborg kom til fadet første gang, havde GOG på yderligere to scoringer af Jøndal og en af Henrik Jakobsen bragt sig foran på 17-15.

Derfra gik det kun en vej, og da en storspillende Frank Mikkelsen i GOG-buret midtvejs i halvlegen scorede til 24-19 for GOG i en situation, hvor Aalborg forsøgte sig forgæves 7 mod 6 for at lirke GOGs velfungerende forsvar op, afspejlede det udmærket kampens øvrige forløb: Aalborgs taktiske tiltag virkede ikke, og i den anden ende havde ikke mindst Gøran Søgaard Johannesen (8 mål), Tobias Torpegaard Møller (7), Magnus Jøndal (6) og Niclas Vest Kirkeløkke (5) særdeles godt styr på deres afslutninger.

Hos Aalborg var Martin Larsen og Patrick Wiesmach Larsen med hver seks scoringer den største hovedpine for GOG, mens holdets normale stjerne Sander Sagosen ikke blev levnet plads til et stråle, som han kan.

Sejren betyder, at GOG efter to runder i slutspillet har 4 point som Aalborg Håndbold, der bragte to point med over i gruppen fra grundspillet, mens Skjern i kraft af en sejr over KIF Kolding København er treer med tre point.

KIF er fortsat uden point i gruppen, og sådan skal det gerne være fortsat efter tredje runde onsdag, hvor GOG er på besøg i Farum Arena!

GOGs næste hjemmekamp er søndag den 23. april, hvor Aalborg – forhåbetlig forgæves – kommer til Gudme for at revanchere påskenederlaget.

Du kan købe billetter til den dyst lige hér!