Tilbage til oversigt

Foden driller – men Kirkeløkke er med onsdag

Ti mål mod KIF Kolding København i en fantastisk kamp onsdag. Søndag måtte Niclas Kirkeløkke sidde ude i storkampen mod Füchse Berlin. En øm fod driller, og i et stramt kampprogram er det svært at finde tid til pauser.

 

Med to kampe om ugen, så er der ikke tid til skader på GOGs ligahold. Men det er en del af sporten og for et par uger siden vrikkede GOGs storskytte Niclas Kirkeløkkede rundt på foden.

 

Selvom anklen er hævet, blå og øm, har Niclas Kirkeløkke spillet to kampe om ugen. Og det kunne ikke blive ved med at gå, fortæller GOGs træner Jakob Larsen.

 

– Når man bliver ved med at spille på en hævet og blå ankel, så kommer der en øget hævelse, og det gør ondt. Derfor vurderede vi at give Niclas ro efter kampen mod KIF Kolding København, forklarer Jakob Larsen.

 

Trænerne og sundhedsstaben vurderede, at det var den eneste mulighed på den korte bane at spare Kirkeløkke mod Füchse Berlin. Der er ingen huller i GOGs program lige nu med to kampe om ugen, forklarer Jakob Larsen, der mener, at kampen mod SønderjyskE på onsdag i ligaen er vigtigere end et topbrag i EHF Cuppen, selvom det kan være svært at prioritere, da alle kampe egentlig er vigtige.

 

– Füchse Berlin har vist sig at være det klart bedste hold i gruppen, så vi valgte at give Niclas pause der. Selvom sådan en øm og hævet fod ikke bare bliver god igen på et par dage, så er det i bedring. Han har styrketrænet mandag og træner håndbold i hallen tirsdag, og så er han klar til kampen onsdag, lyder det fra Jakob Larsen.

 

Kampen mod SønderjyskE på onsdag er på udebane. Næste hjemmekamp er mod Skanderborg Håndbold på lørdag, hvor hjemmebanen igen er SEF Arena i Gudme.

 

Køb billet til den kamp HER.