Tilbage til oversigt

– Fokus på eget spil

I aften går det løs i årets første betydningsfulde opgør, når GOG skal en tur til Randers i landspokalturneringens 1/8-del finaler. Vi spurgte Niclas Kirkeløkke om, hvad holdet har haft særligt fokus på op til kampen.

 

– Randers er et hold vi bør kunne slå. Vi har fokuseret meget på vores eget spil i forberedelserne, men vi har selvfølgelig også set en del video med dem.  

 

Træningskampene har naturligt nok været præget af, at nye spillere skulle spilles ind på holdet, og derfor er der også blevet roteret meget rundt i opstillingen. Niclas mener dog, at holdet er, hvor de skal være inden aftenens kamp.

 

– Jeg føler egentlig, vi har fået alle spillet ind på holdet nu. Træningskampene har vist, at vi kan skifte ud, uden det betyder det helt store for holdet. Jeg tror, det bliver et stort plus i løbet af sæsonen.

 

Niclas Kirkeløkke startede ud som lyn og torden med flere fremragende præstationer i starten af sidste sæson, hvor han blandt andet toppede listen over ligaens mest værdifulde spillere i en lang periode.

Desværre blev Niclas alvorligt skulderskadet i slutningen af november sidste år, og det var noget, som holdte ham på sidelinjen i en lang periode. Nu er der dog endelig lys forude, og Niclas ser frem til den nye sæson.

 

– Med hensyn til skulderen, så synes jeg det ser godt ud. Jeg kan skyde nogenlunde uden problemer efterhånden, men det er klart at den selvfølgelig nok lige mangler det sidste stadigvæk.

 

Niclas Kirkeløkke sad over til den sidste træning med holdet i går for ikke at overbelaste skulderen mere end højst nødvendigt. Han er dog planmæssigt med i bussen mod Randers i morgen, hvor han også forventer at spille.