Tilbage til oversigt

Formen og konditionen er høj

Højrefløj, Mark Strandgaard, glæder sig til at komme i gang med endnu en sæson for GOG. Alle spillere er vendt tilbage fra ferie i lige så god form, som da de gik på ferie, vurderer han.

 Opstarten har ifølge Mark Strandgaard været utrolig spændende med en masse fysisk træning samt træning med håndbold. Nu ses der fremad mod sæsonstart, hvor målet først og fremmest er top-otte.

 –  Det har været spændende, fordi vi har mange nye ansigter med i form af nogle unge spillere. Vi har set lidt af, hvad de kan med holdet og individuelt og det har været ret interessant at lære af de første tre ugers tid, siger højrefløjen og fortæller at opstarten har budt på masser af løbetræning og fysisk træning. I sidste uge begyndte træningen med bold.

Drengene er kommet tilbage fra ferien i god fysisk form og det tegner derfor godt frem mod sæsonstart d. 30. august hjemme i GOG Arena kl. 16. Her er modstanderen Lemvig-Thyborøn.

 – Formen ligger på det niveau den lå på før vi gik på ferie. Den er ret høj. Vores kondition er ret høj og den fysiske styrke er også ret høj, så jeg vurderer det egentlig til at være på samme niveau.

 Til gengæld vil der i kraft af at de rutinerede herrer i forsvaret, Mads Bruus og Morten Bjørnshauge, har forladt klubben, være noget arbejde med for at få de nye unge kræfter ind på holdet.

–  Qua vi mistede to forsvarsspillere denne sæson og nye unge kræfter kommer op og skal fylde de roller ud – så synes jeg det måske er noget, der skal arbejdes med, fordi der er nye ansigter og nye roller, som træder ind på holdet.

 

Med tilgangen af playmaker, Chris Jørgensen fra Bjerringbro-Silkeborg, vil kvaliteten i angrebsspillet stige, mener Strandgaard, der samtidig vurderer at GOG kan starte sæsonen ud på et rigtig højt niveau, nemlig det niveau, som holdet sluttede grundspillet af med sidste sæson.

– Qua vi har fået Chris Jørgensen fra BSV – så tror jeg automatisk vores angrebsspil vil stige en lille smule i forhold til sidste år. Sidste år i grundspillet, synes jeg vi spillede rigtig godt håndbold og det niveau – det tror jeg godt vi kan fortsætte med her fra starten af, slutter Strandgaard.

 

Første hjemmekamp i GOG Arena bliver d. 30. august kl. 16, hvor modstanderen er Lemvig-Thyborøn Håndbold.