Tilbage til oversigt

Fortsæt decembers flotte spil

I morgen går det løs i ligaen igen, når GOG tager imod Aalborg håndbold. GOG’s Rasmus Jensen har stor respekt for et Aalborg-mandskab, som hvert år er blandt medaljefavoritterne.

 

– Aalborg er et af de 5 store hold, der er blandt favoritterne til, når DM skal afgøres i maj måned. Det er en klub med gode danske spillere krydret udenlandske topspillere, oftes fra Sverige eller Norge, fortæller Rasmus.

 

Aalborg er et stjernespækket mandskab, hvor der ikke er dårlige spillere. Der er alligevel nogle stykker, som man ifølge Rasmus skal lægge ekstra mærke til.

 

– Jeg synes Martin Larsen er kommet rigtig flot i gang efter hans skade. Hans venstre arm lå ikke stille i december.
Derudover har de en af de bedste målmandsduoer i ligaen i Ole Erevik og min fynske ven Westphal.

 

Der venter en spændende kamp, hvor GOG ikke er favoritter, men vil gøre alt for at overraske og tage to point.

 

– Jeg forventer mig en kamp, hvor vi gir den gas og går 100% efter de 2 point. Vi er ikke favoritter til denne kamp, men vi ved, at vi kan vinde over alle hold i rækken.
Vi spillede rigtig godt i december måneder og håber at kunne fortsætte den gode form, så vi selv kan afgøre, at det er os der kommer med i slutspillet.

 

GOG er godt rustet efter en januarmåned, der har budt på lidt forskellige elementer.

 

– Vi har trænet rigtig fint i januar. Løbet en del og afprøvet nye forskellige ting. Jeg er sikker på, at vi kommer til at se et GOG hold, der vil vise, at vi er blandt de 8 bedste hold i Danmark, slutter Rasmus Jensen.