Tilbage til oversigt

Forventer fantastisk stemning

I dag tager GOG imod Århus Håndbold. Målet er klart for de gule. Der skal to point på kontoen, og så skal vi håbe på Tvis Holstebro tager point på udebane i Skjern. Mads Dyhr har efter et par kampe ude af truppen fundet vej tilbage, og han glæder sig til kampen.

 

“Jeg forventer en super god stemning, og et Århus hold der kommer med 100%, fordi de gerne vil vise, det er en fejl de ligger uden point.”

 

Mads peger på tre profiler, som GOG skal have styr på for at maksimere deres chancer for sejr.

 

“Århus er et hold med en god blanding af unge og gamle spillere, som har gode individualister, når de rammer dagen. De har desværre for dem en lidt smal trup, og det tror jeg har ramt dem hårdt her i slutningen af sæsonen. De 3 rutinerede, Rune Ohm, Henrik Hansen og Mads Lind, hvor de 2 førstnævnte er utrolig farlige, specielt skudmæssigt, men også i mand-mand spillet, og alt angrebsspil går igennem dem. Mads Lind får hele forsvaret til at hænge sammen, og er utrolig vigtig, og dygtig i begge ender.”

 

Slutspillet har i GOG’s gruppe udviklet sig lidt specielt mener Mads.

 

“Slutspillet har udviklet sig sådan, at man i vores gruppe skal have nærmest historisk mange point for at komme i semi, da Århus ligger uden point, skærper det selvfølgelig konkurrencen hos de 3 sidste.”

 

På spørgsmålet om Mads tror på. at Tvis slår Skjern er svaret klart.

 

“Jeg tror 100% på at Tvis slår Skjern, de 2 hold har spillet fuldstændig lige op flere kampe i denne sæson, men tror på at Tvis ridder på bølgen, og kan spille frit. Når det er sagt skal vi selvfølgelig selv gøre arbejdet færdigt, så vi uafhængt af Tvis kan se os selv i øjnene, og sige vi har spillet utroligt, og fået mange flotte point i slutspillet – og så må vi se om det rækker.”

 

 

Kampen fløjtes op kl. 17.10