Tilbage til oversigt

Frank er klar til Tvis

Vi har talt med Frank Mikkelsen inden mandagens kamp mod Team Tvis Holstebro, og målmanden forventer, at det bliver en kamp med masser af fight og vilje frem for det polerede spil.

 

– Det er jo stadig opstart. Det er en af de første kampe, der betyder noget, så jeg tror ikke, vi kommer til at se en særlig flot kamp. Det bliver nok en kamp med masser af fight og vilje, og så håber jeg selvfølgelig, vi kan trække det længste strå til sidst.

 

I sidste sæsons hjemmekamp mod Team Tvis Holstebro var der lagt op til fest, da den nye ende tribune skulle indvies. Team Tvis ville det dog anderledes og tog hjem til Holstebro med en 26-18-sejr, og det nederlag ser Frank gerne hævnet på mandag.

 

– Det handler for det første om at være tålmodige i angrebsspillet. Vi spillede træningskamp mod dem, hvor vi fandt nogle ting, vi har arbejdet på bagefter. De har et solidt forsvar og en god målmand, som vi helst ikke skal have skudt varm.

 

– Tvis er også et hold, der laver mange mål, og vi har spillet målrige kampe mod dem. Vi skal også helst have gang i målscoringen og fortsætte med det gode forsvars- og kontraspil, som vi plejer.  

 

Med nye spillere på holdet har der været en del ændringer i spillet, men målmanden føler, at holdet er godt forberedt til den nye sæson.

 

– Jeg er faktisk meget optimistisk i forhold til holdet. Selvom der har været mange skader, og nye folk er kommet til, så synes jeg, det ser rigtig godt ud. Mange ting får man først at se, når det for alvor går løs, men jeg er i hvert fald meget positiv nu.

 

Frank og resten af holdet fik tanket lidt selvtillid i pokalkampen mod Randers i onsdags, og han mener da også, at kampen var rigtig vigtig i forhold til sæsonstarten i Boxer Herreligaen.

 

– Pilen peger helt klart den rigtige vej. Nu skal vi lige have nogle betydningsfulde kampe i benene, og så må vi se. Det vigtigste er jo altid, at holdet præsterer godt. Det var da dejligt at komme ind og være med til at sikre sejren, og det giver da helt sikkert lidt til selvtilliden.