Tilbage til oversigt

Frank M. forlader GOG til sommer

Efter fem sæsoner i GOG har Frank Mikkelsen ønsket at komme videre og prøve kræfter med en ny klub, og parterne er blevet enige om at stoppe samarbejdet efter denne sæson. Skiftet kommer efter moden overvejelse fra begge parter.

”Frank har ydet en stor og god indsats for klubben gennem flere sæsoner, men han har nu et ønske om at prøve kræfter med noget nyt. I sådanne situationer skal vi jo som klub altid vurdere, hvordan vi forholder os til det, når en spiller beder om at blive løst fra sin kontrakt før udløb. Derfor har vi haft en dialog med Frank, og der er vi kommet frem til, at vi stopper samarbejdet efter sæsonen,” siger GOG direktør Kasper Jørgensen.

”Med i vurderingen har også været overvejelserne om, hvilke alternative muligheder vi har på posten, og her har det hurtigt vist sig, at vi godt kunne få kabalen til at gå op, og det gør det jo alt andet lige nemmere at lade en spiller forlade klubben før kontraktudløb, end hvis man står uden alternative løsninger.”

GOG siger tak til Frank for indsatsen i denne omgang, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke i fremtiden og selvfølgeligt i det kommende slutspil, hvor vi forhåbentligt sammen får den bedste afslutning på samarbejdet.