Tilbage til oversigt

Frederik Clausen er glad for tilliden

Frederik Clausen er kun 19 år, men allerede en etableret spiller på GOG-holdet. I mandagens kamp mod Team Tvis Holstebro leverede den talentfulde U-21 landsholdspiller en solid præstation i midterforsvaret og pillede fuldstændig modet fra Team Tvis-skytterne.  

 

Frederik er super glad for den tillid, han oplever fra træneren. Han er hovedsageligt tiltænkt en rolle i forsvaret i denne sæson, og den rolle har han det fint med.

 

– Det er altid fedt, at træneren viser mig tillid. Det må betyde, at jeg gør et eller andet rigtigt, når jeg spiller. Du vil jo altid bidrage så meget som muligt til holdet, og det gør du bedst ved at få minutterne. Det er nok hovedsageligt i forsvaret min opgave er. Selvfølgelig er det også rart med et par angrebsminutter, men dem tager jeg lidt som de kommer. 

 

Stemningen i truppen har været rigtig god efter Tvis-kampen, hvor holdet har haft det super godt. Det er nu også tilfældet normalt, pointerer Frederik, men det er klart at en storsejr giver godt til selvtilliden.

 

Nu gælder det Sønderjyske-kampen i weekenden, og her er det afgørende, at holdet kommer tilbage til udgangspunktet på en udebane, hvor GOG normalt har det meget svært.

 

– Det er altid fint at lave en god præstation, men det er endnu vigtigere at vise, at det ikke var en tilfældighed i den næste. Vi skal ud og vise, at Tvis-kampen ikke var en engangsforestilling nu. Vi har det altid svært på udebane mod Sønderjyske, og jeg er sikker på, det bliver lige så svært denne gang. De har en fantastisk hjemmebane, hvor alle hold i ligaen virkelig kommer på arbejde.

 

Kampen fløjtes i gang på lørdag klokken 15.00. Vi er med i Sønderborg og kører liveupdate på Facebook.