Tilbage til oversigt
Liga

Frederik Tilsted trækker i den gule trøje

Det bliver ikke kun på trænerbænken, at der er nye ansigter i GOG til næste sæson. Det gælder også på banen, hvor den nuværende Mors-Thy Håndbold-profil Frederik Tilsted trækker i den gule trøje efter sommerferien 2024.

Den 24-årige bagspiller har underskrevet en toårig aftale, og han er allerede overbevist om, at skiftet er det helt rigtige:

“Jeg har valgt GOG, fordi det er en klub, der matcher mit ambitionsniveau, hvor man altid spiller med om medaljerne, og er med i de europæiske turneringer. GOG er en stor, stor klub i Danmark, dobbelt dansk mester og der er ingen, der kan være i tvivl om, hvor mange talenter, der kommer ud fra ungdomsafdelingen,” siger Frederik Tilsted, der selv har spillet på ungdomslandsholdet med blandt andre Mathias Gidsel og Lukas Jørgensen.

GOG-direktør Kasper Jørgensen er ikke i tvivl om, at Frederik Tilsted bliver en vigtig brik i klubbens bestræbelser på at være med i medaljekampen.

”Frederik har spillet fantastisk for Mors-Thy i de seneste sæsoner, og han kan bidrage med en masse i GOG, så vi er naturligvis glade for at have lavet en aftale med ham. Jeg kan godt røbe, at der er flere nye, spændende ansigter på vej, og jeg er overbevist om, at vi også i næste sæson har et særdeles slagkraftigt mandskab på plads,” siger direktøren.

Frederik Tilsted er noteret for 75 mål i denne sæson, og placeringen som nummer seks på den såkaldte MEP-liste vidner om et stabilt, højt niveau, og med skiftet til GOG håber Tilsted, at han kan udvikle sig yderligere.

“På det personlige plan tror jeg også, at GOG er et godt match for mig, fordi min spillestil også er fart over feltet. Jeg spiller både playmaker og venstre back, men vi roterer så meget, at det nok er mere rigtigt at kalde mig bagspiller, og jeg har lige så meget fokus på at være farlig selv, som på at assistere,” konstaterer Frederik Tilsted.

Opmærksomme læsere vil genkende efternavnet på den nye GOG-spiller, fordi hans storebror, Henrik Tilsted, spillede i GOG i to sæsoner frem til sommeren 2020. Og selvom storebroren døjede med en del skader i sin tid i Gudme, kunne han kun bakke op om skiftet.

“Selvfølgelig har jeg spurgt min bror, hvad det er for en klub, jeg kommer til. Det er et lokalsamfund, hvor håndbold er det ypperste, og hvor man står sammen for at få tingene til at gå op i en højere enhed. Det er meget ligesom Mors-Thy, og det passer mig rigtig godt,” siger Frederik Tilsted, der også glæder sig til at få det Gule Hjørne i ryggen.

“Vi har masser af larm og godt tryk på her i ‘Bette Balkan’, men som udehold lægger man bestemt mærke til, hvordan det Gule Hjørne driver GOG frem, og det bliver helt sikkert fedt at blive en del af,” lyder det videre fra Frederik Tilsted.