Tilbage til oversigt

Første CL-kamp i 10 år: søndag kl. 17.00 – IFK vs. GOG

GOG er tilbage! Efter 10 års fravær er GOG tilbage i den største internationale turnering! GOG spiller søndag kl. 17.00 første kamp i EHF Champions League gruppe D imod IFK Kristianstad fra Sverige. Det gule mandskab skal derfor en tur over Øresund og dermed gøre forsøget på at få to point med hjem på en svær udebane.

Det er ikke første gang at Søren Haagen deltager i turneringen. Han har spillet for og mod GOG i Champions League. Haagen husker tilbage på de internationale kampe fra fordums tid. Stemningen er helt speciel, og GOG-keeperen glæder sig derfor til endnu engang at skulle mod europæiske storhold.

“fra 2.division og nu til Champions League – det er jo næsten som et eventyr”. Ifølge Lasse Kronborg er det kronen på værket at deltage, efter en lang rejse mod tilbagevenden til toppen af dansk håndbold. Kronborg sætter ord betydningen af være med i Champions League og fortæller søndagens svenske modstander.

GOG er tilbage i Champions League! Følg med søndag når GOG spiller på udebane imod IFK Kristianstad – du kan nemlig se kampen via DR2 direkte kl. 17.00!

Følg GOG Sport på
facebook: https://www.facebook.com/GOGsport/
Instagram: https://www.instagram.com/gogsport/
Hjemmeside: www.gog.dk

Velux EHF Champions League –) Clubs –) GOG http://www.ehfcl.com/en/men/clubs/DDwQkpUD4S9_eMAOXjPMeA/GOG

#GOGsport #viergog #veluxehfcl