Tilbage til oversigt

Førstepladsen kommer på besøg

Efter en højintens kamp mandag mod BSV, som knebent blev tabt med et mål, skal GOG allerede onsdag i kamp igen. Denne kamp kommer rækkens duks på besøg. Skjern har spillet en flot sæson, og har da også et frygtindgydende og homogent hold. Det var derfor en af ligaens største overraskelser, da GOG slog Skjern på udebane i november måned. Dengang overraskede GOG’s kontramaskine Skjern, og det er spørgsmålet om den kan det endnu en gang.

Skjern kommer lige fra en flot sejr over KIF København, hvor Henrik Mølgaard scorede på frikast efter tid, så Skjern vandt med et mål. Det er klart, at det er noget der giver selvtillid, og det er derfor et GOG-mandskab, der skal spille op til højeste niveau for at have en chance.

Vestjyderne er kendetegnet ved et godt forsvar, og nogle individuelle angrebsprofiler på meget højt niveau. Henrik Mølgaard og Kasper Søndergaard var begge med på landsholdet til EM i Danmark, og hvis GOG skal drille de grønblusede, skal de to hårdt skydende backer holdes nede.

Det er dog urimeligt kun at fremhæve et par enkelte spillere for Skjern, da de har klassespillere på samtlige positioner.

 

Hos de gule fik man genoprettet noget af æren hjemme mod BSV. Holdet spillede en flot kamp, hvor man i sidste ende måtte erkende at Jannick Green og Kristian Kjelling var for stærkt spillende. GOG skal bygge videre på den flotte kamp, og lægge endnu et lag på det etablerede angrebsspil. Hvis det lykkes er det bestemt en kamp, hvor GOG har en chance.

 

Vi håber at så mange som muligt kommer i hallen og støtter drengene. Kampen fløjtes op kl. 19.30 og der er stadig billetter at få.