Tilbage til oversigt

Fynsk Håndboldfest

 

Du har nu muligheden for at opleve både GOG og HC Odense samme dag, når holdende på denne torsdag i oktober slår dørene op for en sand Fynsk Håndboldfest i Odense Idrætshal. Klubberne har længe været i dialog om et samarbejde og er nu blevet enige om detaljerne.

 

– Vi har talt om det i lang tid, og der er en fælles tro på projektet, sagde begge direktører på et pressemøde afholdt i mandags.

 

Samarbejdet kommer til at betyde, at GOG skal skifte de hjemlige omgivelse ud i GOG Arena med en kamp i Odense. En situation der er helt ny for klubben, men som ikke burde have nogle betydninger for det sportslige, siger Kasper Jørgensen.

 

TV2 Sport transmitterer begge kampe, hvilket også er gået ud over kampprogrammet. Begge hold har måttet rykke deres respektive kampe et par dage, men i sidste ende er det gået op i en højere enhed alligevel.

 

– Det kommer ikke til at betyde det store. Der er jo en del forberedelsestid endnu, når det først er om en måned. Informationerne har været ude i fin tid, så det er godt, siger stregspiller i HC Odense Kamilla Kristensen.

 

– Det bliver heller ikke et problem for GOG. Vores spillere er vant til sådan nogle situationer. En TV-kamp betyder meget – også for spillerne selv, siger Kasper Jørgensen.

 

Kampene spilles som sagt torsdag d. 22 oktober, hvor dørene åbnes klokken 17.30. HC Odense spiller mod Silkeborg Voel KFUM klokken 18.30, mens GOG tager imod Ribe Esbjerg klokken 20.30.