Tilbage til oversigt

Gejst og vilje er vejen frem

Fire hurtige til Mads Bruus:

 

Hvad er TMS kendetegnet ved?

”TMS er kendetegnet ved et forsvar med flere forskellige formationer. De kan både dække en klassisk 6-0, men til tider i kampen kan de gå over i en offensiv 4-2, hvor de har to mand helt oppe på to af vores spillere. Det kræver hurtig omstilling for os og en masse løb for at løse dette i øjeblikket. I angrebet er det styret af Rune Poulsen, som er god til at sætte de andre op og der skal være 100 % hele tiden, hvis vi skal undgå hans finurlige skud og indspil til streg.”

 

Hvilke spillere skal man lægge mærke til?

”På backerne har de Kasper Kisum og Marcus Dahlin, som er gode skytter. På stregen har de Rasmus Wegmann. Han er en atypisk streg, som rykker meget, og ham skal vi havde lukket ned. Deres vigtigste mand er dog deres playmaker Rune Poulsen. Han er rigtig dygtig til at sætte spillet op, og er man ikke klar, så kommer der et hurtigt skud eller et indspil til stregen. Kan vi få lukket Poulsen/Wegmann ned og få ramt skytterne, så skuddene bliver presset, så vi godt på vej.”

 

Hvor står vi selv?

”I kampen mod Aalborg i torsdags var følelsen, at vi stod udmærket i forsvaret og også spillede os frem til en masse chancer, men desværre brændte for meget. Vi har taget det positive med fra kampen og vil bruge det mod TMS. Det bliver et drama i sidste spillerunde. Med point er vi i slutspillet, det har været sæsonens mål, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at vinde kampen i dag. Vi er godt forberedte på, hvad de kommer med, og vi er selv 100 % klar til at yde vores bedste.”

 

Hvad er målsætningen for resten af sæsonen?

”Fokus er lige nu rettet mod kampen i dag. Selvom TMS er rykket ned, så kommer de helt sikkert med alt i sidste kamp. Vi kan selv afgøre vores skæbne og sikre os den sejr, der giver mange spændende kampe de næste par måneder. I en fyldt GOG Arena med fest og stemning, vil vi på holdet yde alt, hvad vi kan for at sikre os sejren og pladsen i slutspillet!”

 

 

Kampen fløjtes op kl. 17.10, og der er stadig ledige ståpladser.