Tilbage til oversigt

Generalprøve på Final4

Kl. 20.00 fløjtes opgøret mellem GOG og BSV op. En kamp i ligaen der samtidig er generalprøven på dette års ene Final4 semifinale. Lars Hald ser frem mod kampen og vurderer, hvad BSV er for en størrelse:

 

 “BSV er et hold med store ambitioner, men som ikke har formået at leve helt op til de ambitioner indtil videre i sæsonen, så de vil forsøge at bygge videre på den fornuftige start de fik med en sejr over Mors i onsdags.”

 

BSV har en hel række af stjernespillere, men Lars udpeger dog ikke enkelte, men der imod mange spillere som profiler:

 

“Grundet de er et hold med store ambitioner, så har de også nogle spillere der er værd at holde øje med. Blandt andet har de haft 5 spillere med til EM, og deraf 3 på det danske landshold. Og udover deres EM spillere så har de jo to gode spillere på hver plads, så det kræver stor koncentration hos os, hvis vi skal have en sejr i dag!”

 

GOG fik ikke en ret god start på 2014, og det skal revancheres mener Lars:

 

“I forhold til os selv skal vi op på hesten igen efter den ringe præstation vi leverede mod Kolding i onsdags. Vi har efterfølgende trænet godt, og fået bearbejdet de ting, som skulle forberedes efter Kolding kampen, så vi står godt rustet og er velforberedte til kampen mod BSV. Samtidig er det jo altid en fornøjelse at spille en fuldt i GOG Arena, så det bliver dejligt at opleve igen efter EM pausen.”

 

Lars glæder sig til foråret, forhåbentligt et slutspil og helt sikkert et Final4-stævne:

 

“Ift. resten af sæsonen så bliver kampen i aften jo en slags generalprøve på semifinalen til FinalFour, så vi skal sørge for at få den mentale overhånd ved at besejre BSV i aften. Ellers handler det om at skrabe så mange point sammen i de resterende kampe og blive klar til slutspillet, som jeg ser meget frem til. Men først venter der en spændende sæsonafslutning og Final4.”

 

Der er stadig billetter til kampen, så kom og støt de gule!