Tilbage til oversigt

Gidsel støtter holdkammeraterne fra tribunen

Efter et år, hvor formkurven næsten var lodret opadstræbende, kom Mathias Gidsels gode periode til et brat ophør, da han blev skadet i bronzekampen ved EM-slutrunden i januar.

Skaden betyder, at Gidsel ikke kommer i kamp de næste fire til seks måneder, og det plager naturligvis den unge højre back, der efter indeværende sæson skifter GOGs gule trøje ud med Füchse Berlins grønne:

“Det er selvfølgelig træls. Jeg ville helst bare spille en masse håndbold for GOG sammen med mine gode kammerater inde på banen. Men sådan er det jo desværre ikke. Når man er håndboldspiller, er skader desværre en del af risikoen ved jobbet,” konstaterer Mathias Gidsel, som ikke er i tvivl om, hvordan hans hverdag kommer til at se ud frem til sommerferien.

For Gidsels vedkommende vil menuen stå på genoptræning af det skadede knæ, ligesom han ikke har planer om at holde sig tilbage i styrketræningscentret – målet er nemlig at vende tilbage til banen i en endnu stærkere version.
Og så har Mathias Gidsel tænkt sig at give sine holdkammerater så meget støtte, som det overhovedet er muligt.

“Nu er det tid til at se fremad, og for mig handler det om at få genoptrænet og samtidig støtte mine holdkammerater så meget som muligt. Det bliver ikke inde på banen lige foreløbig, men jeg kan især være med til at støtte (Emil) Madsen, og jeg vil forsøge at bidrage med alt, hvad jeg kan. Der er lagt meget ansvar på hans skuldre lige pludselig, og det er klart, at jeg rigtig gerne vil være der for Madsen, men selvfølgelig også for alle de andre,” siger Mathias Gidsel, som håber, at hans egen sportslige optur kan smitte af på de andre.

“Jeg har spillet rigtig meget det seneste halve år, og selvom jeg ikke kan byde ind med mine kompetencer inde på banen, prøver jeg stadig at give noget videre, og min stemme fejler ikke noget, så jeg kan godt give noget med vokalt og bidrage til den gode stemning på holdet,” lyder det med et smil fra Mathias Gidsel, som langt fra har mistet håbet om at den nuværende førsteplads i Håndboldligaen også veksles til DM-guld.

“Selvfølgelig tror jeg stadig på gulddrømmene, og det skal alle andre også gøre. GOG har et fantastisk hold, også uden mig. Det er sådan, vi gør det i GOG: Når den ene falder, så kommer der en ny ind. Nu fik vi en lille forsmag på, hvad Madsen kunne den anden dag mod Skjern, og jeg er sikker på, at vi kommer til at løfte i flok, så vi er helt sikkert en kandidat til den dér guldmedalje. Det skal nok blive godt,” slutter Mathias Gidsel.