Tilbage til oversigt

Gigantium venter

 

Så går det løs igen en uge efter den sidste kamp mod KIF København. Det endte med at blive ekstremt spændende, selvom GOG i store dele af kampen lignede en sikker vinder. Mon ikke det bliver ligeså spændende i aften, det ligner i hvert fald, at Aalborg efter et halvskidt grundspil virkeligt har fundet slutspilsformen. I den første kamp hjemme mod KIF København vandt de en relativ sikker sejr, og på udebane i Aarhus var det kun uheld og lidt manglende fokus på afgørende tidspunkter, at de ikke trak sig ud sejrsrigt. Derfor kræver det en jætteindsats, hvis de gule drenge skal have noget med hjem fra det nordjyske i dag.

 

Der er ingen tvivl om, hvor stærkt et hold Aalborg er, når de rammer deres topniveau. Så er de seriøse bejlere til dm-guldet i år. Desværre for nordjyderne har der i år været alt for mange udfald, og ironisk nok har det som regel været mod den nederste halvdel af ligaholdene. Om det unge Aalborg-mandskab ikke har kunne sætte sig op til at møde bundholdene i ligaen, eller om de bare har haft diverse offdays vides ikke. Faktum er, at når de rød og hvide aalborgspillere har mødt de gode hold, især hjemme i Gigantium, har de vist skræmmende styrke.

Aalborgs alt-overskyggende stjerne er kun 20 år og nordmand. Han hedder Sander Sagosen, og betegnes som et af verdens største talenter. Han har da også indfriet forventningerne her fra starten af slutspillet, hvor det er blevet til over 20 mål i to kampe og et hav af assists. I det hele taget er det en stærk bagkæde med Martin Larsen på højre back, der virkelig også har spillet en flot sæson, og så en gammel kending af GOG, nemlig Chris Jørgensen på playmakerpositionen, som ligger og styrer spillet for nordjyderne.

I den defensive ende er det et af ligaens stærkeste målvogterpar der huserer. Søren Westphal er efter en korsbåndsskade endelig tilbage på banen, og han har gjort det fremragende efter hans comeback. Når han ikke står mellem stængerne er det såmænd bare den tidligere Kiel-målmand Andreas Palicka, de kan sætte derind, så det bliver en stor udfordring for GOG-skytterne i aften.

 

GOG er igen fuldt mandskab. Niclas Kirkeløkke er klar igen efter den ankelskade han pådrog sig inden Kolding-kampen, og Lasse Kronborg er ligeledes klar efter, at han måtte udgå i kampen mod Kolding med en forstrækning i læggen.

 

Kampen fløjtes op kl. 20.30 i Gigantium i Aalborg og sendes direkte på TV2 sport.