Tilbage til oversigt

Glad direktør: Endnu en hovedsponsor til GOG

Ligaklubben GOG kan nu præsentere endnu en hovedsponsor. Det er busselskabet Sortbillet, som tilbyder billige busbilletter rundt i Danmark.

 

GOG-direktør Kasper Jørgensen hiver endnu en hovedsponsor til GOG, så klubben nu er oppe på fem hovedsponsorer i alt. Sortbillet er den nye partner. Busselskab har aldrig tidligere været sponsor i klubben og kommer direkte ind som hovedsponsor. Og det er glædeligt og usædvanligt, fortæller direktøren.

 

– En ny partner begynder normalt ikke som hovedsponsor. Normalt begynder en ny virksomhed i klubben med et mindre sponsorat og så vokser derfra. Men Sortbillet er helt ny i GOG og starter som hovedsponsor. Det er super dejligt, siger Kasper Jørgensen.

 

Endnu en hovedsponsor til den gule trøje passer godt ind i strategien i GOG. Klubben vil være med i top 4 i dansk håndbold, og det kræver en vis økonomi, forklarer Kasper Jørgensen:

 

– Det gør dog ikke, at vi skynder os ud og brænder en masse penge af. Vi har investeret op til den her sæson, og vi håber og tror på, det giver sportslig succes. De investeringer har nu vist, at vi har en attraktiv vare. Så det er jo dejligt også at have succes på sponsorsiden.

 

For den nye sponsors vedkommende handler aftalen i sagens natur om omtale – og meget gerne af den positive slags. 

“Grunden til, at Sortbillet går ind i GOG er, at vi ser et potientiale i GOG, som gerne vil levere sport i topklasse, og sortbillet vil gerne levere kvalitetstid i busserne til lokalbefolkningen i nærområderne,” siger Michael Jessen, Sortbillet.

 

“Det sydfynske er et godt område for os, hvor vi gerne vil være synlige. Især Fyn og Langeland er noget, vi mener mangler fjernbusser til og fra København og Jylland. Vi er glade for den synlighed, GOG kan give os, og vi mener produkterne passer godt sammen, da begge har ambitioner om at være bedst på hver deres område,” slutter han.

 

Sortbillet bliver præsenteret i GOG som hovedsponsor i forbindelse med sæsonens første hjemmekamp i aften mod Bjerringbro-Silkeborg.