Tilbage til oversigt

Glæden er kommet tilbage

Stregspiller Rasmus Jensen har nu været en del af GOG truppen i en lille uge, og er glad for at være tilbage i det sydfynske. Han har tidligere spillet i GOG, da han som ungdomsspiller gik på Oure. Her spillede han sammen med både Mark Strandgaard, Kenneth Dahl, Kevin Møller og Tobias Møller.

”Udenfor banen har det været nemt at komme til GOG. Jeg har spillet sammen med en del af drengene før, og jeg kendte næsten resten af holdet i forvejen. Det er dog noget lidt andet på banen”, fortæller Rasmus, der de sidste 2½ år har været en del af KIF Kolding København.

Det er en lidt anderledes type træning, der møder Rasmus i GOG Arena, end den han har været vandt til i Kolding, og det er noget han skal vænne sig til.

”Der er meget mere løb i træningen, og der går nok lige lidt, inden jeg er i samme løbeform som resten af holdet. I Kolding var træningen meget mere stillestående og detaljeorienteret, og foregik primært på en halv bane. Her i GOG bruger man hele banen, og det giver en træning med meget mere intensitet og tempo.”

 

Glæden tilbage

Rasmus glæder sig til at komme i gang i GOG, og glæder sig rigtig meget til at få noget spilletid. Tiden på bænken i Kolding, bevirkede at han mistede glæden ved at spille håndbold, men den er heldigvis kommet tilbage efter skiftet.

”Jeg glæder mig til, at Jakob mener, at jeg er klar til at spille kamp. Jeg glæder mig også til at vinde nogle kampe, og vil rigtig gerne bidrage med, hvad jeg kan til holdet, der virkelig har vist, at de kan slå alle”, siger Rasmus Jensen, der har trænet med 2 gange siden han i torsdags blev en del af GOGs herrehold.