Tilbage til oversigt
Liga

GOG åbnede titelforsvaret med en sejr

Onsdag aften indledte GOG titelforsvaret med en sejr over Bjerringbro Silkeborg Håndbold, der blev sendt hjem fra Gudme med et nederlag på 34-32.

De to mandskaber har en lang tradition for tætte indbyrdes opgør, og i den retning var sæsonåbningen helt efter opskriften: Gæsterne kom bedst fra start, og undervejs i første halvleg viste tavlen flere gange en BSH-føring på fem mål, men det billede vendte ved stillingen 10-15, hvor GOG satte turbo på, så halvlegens sidste mål samtidig betød, at GOG kom foran for første gang i kampen med 17-16.

I anden halvleg udbyggede GOG føringen en smule, men selvom de gulblusede flere gange var foran med fire mål, blev resultatet af de sidste 30 minutter nøjagtigt som resultatet af de første, nemlig 17-16 og dermed vandt GOG kampen med 34-32.

Simon Pytlick blev topscorer med otte mål på ni forsøg, mens Emil Madsen nettede seks gange på otte forsøg. I GOG-buret præsterede Tobias Thulin en redningsprocent på 34,69, mens Matthias Dorgelo kom ind og nuppede et straffekast.

Næste opgave for GOG er om en uge, hvor Krickaus udvalgte skal i kamp på “Bette Balkan” hos Mors-Thy.