Tilbage til oversigt

GOG – Aalborg mest sete kamp

TV 2 og TV 2 sport har fra i år satset stort på håndbold, både på kvinde- og herresiden. Det betyder også, at næsten samtlige kampe i år bliver vist på en af de to kanaler, og det er vi selvfølgelig rigtig tilfredse med.

 

I weekendens topopgør mod Aalborg Håndbold havde rekord mange fundet vej til fjernsynet. I gennemsnit så 249.500 seere med under kampen, og det er altså ny rekord for i år. Det flotte tal giver en share på 26,4, hvilket vil sige at 26,4 % af dem, der så fjernsyn på dette tidspunkt, så GOG – Aalborg. Til sammenligning er den kamp, som har haft næstflest seere, damekampen mellem Viborg HK og FC Midtjylland. Den nåede dog “kun” op på 155.000 seere i gennemsnit, så der er altså stor forskel fra nummer et til to på listen. 

 

Hvis du af en eller anden grund er forhindret i at se kampene i hallen, så har du meget at se frem til i resten af sæsonen, for der vil fortsat være mange TV-kampe. Vi gør dog opmærksom på, at kampen mod Skanderborg på lørdag ikke vises på TV. Vi opfordrer dig til at komme i GOG Arena og se den, men hvis det ikke er muligt, kører vi vanen tro liveupdate på Facebook.