Tilbage til oversigt

GOG afholdt succesfuldt statusmøde

I går, onsdag d. 25. februar afholdt GOG statusmøde på Hotel Svendborg. 80 partnere var tilmeldt, og det er det højeste antal tilmeldte til et statusmøde i det nye selskabs historie.

 

Det går godt

Det vidner om, at det i klubben går godt på alle parametre, og det var da også det direktør, Kasper Jørgensen, kunne gøre status over foran de mange fremmødte. Sportsligt ligger GOG på en syvende plads i ligaen og kan selv afgøre, om holdet kvalificerer sig til slutspillet. På økonomien vækster GOG fortsat, og på partnersiden kunne Kasper Jørgensen stolt fortælle, at der på nuværende tidspunkt er 160 virksomheder i folden.

 

Klub 200

GOG vil gerne fortsætte med at udvikle sig. Holdet har et mål om at etablere sig i top 6 i ligaen, og i den nærmeste årrække spille med omkring medaljer.

På partnerdelen har klubben et mål om inden for den næste fremtid, at kunne præsentere ”Klub 200”. Dvs. 200 partnere i GOG-folden. Det er et ambitiøst mål, men noget som der absolut er muligt.

 

Nye spillere præsenteret

På statusmødet blev tre nye spillere til den kommende sæson præsenteret. Det drejer sig om to norske landsholdsspillere og en dansk ungdomslandsholdsspiller. Læs mere om dem her på hjemmesiden.

 

Lederudvikling

Carsten Busk, som er direktør i firmaet Hovedjægerne, holdt et spændende oplæg om lederudvikling, og hvad den gode leder er. Der blev givet gode fifs, fortalt sjove anekdoter og diskuterede vanskellige cases, og der var helt sikkert noget at tage med hjem for de mange virksomhedsledere i salen.

 

Lækker mad og afslappet stemning

Til slut var Hotel Svendborg vært for en lækker anretning af mad, ligesom den uformelle stemning bredte sig blandt de 80 partnere. Nogle netværkede, mens andre bare hyggede sig.