Liga

GOG alene i front af ligaen

GOG vandt søndagens opgør mod “lokalrivalerne” fra Fredericia med 34 – 28 efter overbevisende 20-13 ved pausen. Sejren betyder, at GOG fortsat har maksimumpoint, og da Aalborg lørdag spillede uafgjort mod Bjerringbro/Silkeborg, er GOG nu alene på tronen i HTH Herrehåndboldligaen.

Hvis Fredericia-spillerne på forhånd havde haft forhåbninger om, at dagens modstandere mødte trætte op efter torsdagens Champions League-brag mod Dinamo Bucuresti, så blev de slemt skuffede.

De første fem minutter var en lige affære, men fra 2-2 trak GOG fra til 2-6, og siden var der aldrig spænding i opgøret, hvor GOG undervejs var foran med ni mål flere gange.

Dagens helt store mand i skysovs var Morten Olsen, der blev noteret for fem scoringer på egen hånd, men med ikke færre end 10 assists ved siden af, havde han en finger med i en ikke uvæsentlig del af GOG-målene.

GOGs næste opgør er på torsdag, hvor de gul-blusede atter skal på eventyr i Champions League – denne gang i Polen, hvor Wisla Plock tager imod.