GOG bød Kiel op til dans

Tirsdag aften var ca. 1100 mennesker vidne til en flot håndboldkamp mellem GOG og THW Kiel.

THW Kiel trak sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 31-26, men efter en kamp hvor GOG faktisk førte indtil der manglede 20 min af opgøret.

GOG lagde ud som lyn og torden og førte efter 5 min med 5-0. Det var den velkendte GOG-kontramaskine der kørte på højeste kadence. Tobias Møller, Mark Strandgaard og Lars Hald blev skudt afsted som kanonkugler, og fandt netmaskerne bag en chanceløs Palicka i kielmålet.

Kiels måske største stjerne, Filip Jicha, fik scoret tyskernes første mål, og herfra kom de zebrastribede bedre med i opgøret. GOG formåede dog stadig at holde den solide føring og førte på et tidspunkt i første halvleg med 12-6.

Med fire minutter igen af første halvleg førte GOG med fire mål, men for mange tekniske fejl betød, at pausestillingen pludselig var 15-14 til hjemmeholdet.

Efter pausen var det en tæt affære de første 10 minutter, hvor holdene fulgtes ad. Herefter kunne man se, at kielspillerne er vant til et større fysisk tryk over 60 minutter, og GOG-spillerne fik sværere og sværere ved at score. Det resulterede i kontramål til Kiel, og de trak langsom fra.

Philip Jicha var i denne periode giftig og scorede både på kontra og i det stationære angreb, mens han som fremskudt i Kiels 5-1 forsvar gjorde livet surt for GOG-angrebet.

Til slut endte det med en sejr til Kiel på 31-26, men GOG viste, at de i høj grad kunne byde mastodonten op til dans.

Store roser skal der lyde til Kevin Møller, der hele kampen igennem holdt et højt niveau og blandt andet tog to straffekast.

GOG’s fløje var ligeledes skarpe, og det tegner godt for sæsonen, at raketterne er tanket helt op.

Ligeledes skal Patrick Eilert have stor cadeau for en flot indsats, og nogle fremragende mål. Når tometermanden springer, samtidig med at han strækker sin arm, så skal forsvaret lægge parader i 3 meters højde for at have en chance. Det er et giftigt våben GOG har fået der.

En stor tak skal lyde til publikum der var kommet i hallen denne sommeraften, og også en stor tak til Kiel som gav GOG og tilskuere en god oplevelse.

Vi glæder os allerede til første hjemmekamp mod Skanderborg Håndbold d. 7. september, hvor vi håber på fulde huse.

Se flere billeder og følg link til andre sider som fortæller om kampen, ved at følge linket herunder