GOG besejret i Supercup-finalen

Tirsdag aften stoppede en god stime for GOG-spillerne, der måtte gå fra banen med et 31-37-nederlag til Aalborg Håndbold, da de to hold mødtes i Supercup-finalen.

Det var første gang i 14 turneringskampe, at de gulblusede forlod banen uden fuld plade, og sidste det skete – den 7. december, var det ligeledes Aalborg, der slog skår i den fynske glæde.

Supercup-finalen er under normale omstændigheder er et opgør mellem sidste sæsons mester og pokalmesteren, men da der ikke blev afviklet Final4 i foråret, var kampen en dyst mellem nummer et og to fra den afsluttede sæson.

Og set med fynske øjne blev opgøret aldrig den festforestilling, som Krickau og hans udvalgte kunne have ønsket sig. Hjemmeholdet lagde hårdt fra land med en 3-0-føring, og selvom GOG-spillerne fik lukket hullet, var det en stakket frist.

Midt i første halvleg fik Aalborg tilkæmpet et 6-måls forspring, som GOG ikke fik hentet igen. Ved pausen viste tavlen 22-13 til Aalborg, og selvom GOG-spillerne fik pyntet på resultatet i anden halvleg, var der aldrig spænding om udfaldet.

GOGs næste opgave er fredag den 4. september, hvor Lemvig-Thyborøn Håndbold kommer forbi Gudme til sæsonens første ligakamp.