GOG besejret på en halvleg

GOG tog her til aften imod rækkens duks fra Skjern. De gule havde gode minder mod vestjyderne, da det første opgør noget overraskende blev vundet i Skjern.

Drengene kom rigtigt godt fra start, og det lignede i lang tid en gentagelse af overraskelsen fra efteråret. Forsvaret stod godt, Møller havde mange redninger, kontramaskinen kørte fint, og angrebet så bedre ud end i lang tid. Især de to grønlandske landsholdsspillere åbnede kampen flot, og sammen med unge Kirkeløkke, drev de gæk med skjernforsvaret.

Desværre bliver mange håndboldkampe vundet og tabt i overtal og undertal. Efter tyve minutter førte GOG med 12-7, men de sidste 10 minutter af første halvleg og de første 10 af anden, spillede de gule rigtigt meget i undertal. Skjerns strege fik lov til markante og hårde screeninger, og når GOG-spillerne prøvede at komme rundt, resulterede det i to minutters udvisninger. Sådan er det nogle gange, og her er det vigtigt at man kommer ud af de perioder med skinnet på næsten. Det gjorde sydfynboerne ikke. De 20 minutter blev tabt med ni mål, og holdet gik fra at være foran med fem til at være bagud med fire. Forfærdeligt undertalsangreb, blev enten vekslet til kontrascoringer for Skjern, eller også overtalsmål fra vestjyderne i spillet 6 mod 5. Undertalsperioderne blev tabt med to og nogle gange tre mål, og det er desværre ikke sådan man vinder håndboldkampe. Omvendt når GOG var i overtal, formåede holdet ikke at vinde disse perioder med samme overbevisning.

GOG kom sig aldrig over de 20 minutter, og resten af halvlegen kørte topholdet i overlegen stil sejren sikkert hjem.

Det var et super ærgerligt nederlag, men man må også erkende, at topholdene er dygtige i alle facetter af spillet, og der mangler det unge GOG-mandskab nok lidt endnu, for at kunne være med på højeste niveau.

Første halvleg var dog lagt hen ad vejen flot, og det skal tages med videre til næste vigtige kamp hjemme mod Tvis Holstebro næste onsdag.