GOG åbnede sæsonen med sikker pokalsejr

Nikolej Krickaus udvalgte var i topform, da efterårsæsonen lørdag eftermiddag blev indledt med en særdeles overbevisende sejr på Krickaus gamle hjemmebane i Skanderborg.

De gulblusede lagde fra land som lyn og torden, og efter fem minutter viste tavlen 3-0 i fynsk favør. Forspringet blev øget i løbet af første halvleg, og ved pausen stod der således 15-7.

I anden halvleg var billedet uændret, og Skanderborg-spillerne havde store problemer med at passere GOG-keeperne, og selv i en periode med 6 mod 4 spillere, lykkedes det for GOG at holde hjemmeholdet fra scoringer.

I den modsatte ende af banen lykkedes det for alle GOG’erne at komme på tavlen, og da sidste fløjt lød, viste tavlen overbevisende 33-20.

Der er lodtrækning til kvartfinalerne i Santander Cuppen på tirsdag i forbindelse med TV-transmissionen af Super Cup kampene. Det vil sige at begge lodtrækninger sker live på TV2 Sport. Herrernes lodtrækning sker umiddelbart efter herrekampen er færdig. Det vil sige ca. 22.00.