GOG booker billet til Final 4

Der var lagt op til spænding og højintens håndbold i dagens kvartfinaleopgør mod Skjern håndbold, som GOG vandt med cifrene 31-28.

De to hold lagde begge kampen ud med stor fysik og høj fart. GOG formåede i første halvleg at skabe et lille hul Skjern, blandt andet takket være gode redninger fra Torbjørn Bergerud, og 6 mål fra Mathias Gidsel, hvilket gav pause resultatet 17-14.

I starten af anden halvleg fik GOG lagt et par ekstra mål på føringen, men med hård fight fra Skjern lykkedes det ikke GOG at hækle Skjern helt af. Skjern fortsatte med at holde kort snor til GOG, og formåede også at komme op på minus to mål, da der var to og et halvt minut tilbage af kampen. Det blev dog aldrig tættere end det og GOG trak til sidst sejren helt i land og endte med at vinde kampen 31-28.

Sejren betyder at GOG kvalificerede sig til Santander Final 4, der spilles i weekenden d. 26-27 marts 2022 i Boxen.

Topscorer fra GOG blev Mathias Gidsel med 9 scoringer.

Næste kamp for GOG er lørdag d. 9 oktober, her møder GOG Nordsjælland på udebane.