Liga

GOG DANSK MESTER MED SEJR I DRAMA

Det holdt hårdt, men denne gang lykkedes det for GOG at hente det danske mesterskab til Gudme for første gang i 15 år efter et nyt drama mod Aalborg.

Opgøret var nærmest en omvendt kopi af første finale, da Aalborg gik til pause med en føring på tre mål med 16-13, men i anden halvleg lykkedes det for GOG at kæmpe sig stille og roligt tilbage i kampen.

Det gav bonus fem minutter før tid, hvor Simon Pytlick bragte de gulblusede foran med 25-24, og da Tollbring og Pytlick ikke længe efter vendte 25-25 til 25-27, begyndte de medrejsende GOG-tilskuere også for alvor at lugte blod.

Aalborg kæmpede vanen tro til sidste sekund, men denne søndag gik tingene den fynske vej, og dermed endte DM-guldet i 2022 i Gudme