Tilbage til oversigt

GOG-direktør: målet er en semifinale

GOG er ved at være klar til endnu en spændende sæson. Den forgangne sæson var de gule fra Sydfyn få sekunder og et par marginaler fra at spille sig i en semifinale, selvom GOG begyndte slutspillet uden point. Målsætningen i den kommende sæson er, at det skal lykkes at komme i den så eftertragtede semifinale.

 

Den nye sæson for ligaklubben GOG venter lige om hjørnet, forberedelserne er i fuld gang, og målsætningen er klar.

 

– Vi vil gerne lidt mere, end vi nåede sidste sæson. Vi vil gerne i den der semifinale, og så vil vi gerne med i pokalturneringens Final 4 stævne, fortæller GOGs direktør Kasper Jørgensen.

 

Med to nye spillere i GOG, er der ikke skiftet meget ud på holdet til den kommende sæson. Kontinuiteten er vigtig for GOGs direktør, for på trænerbænken er der en ny mand ved roret, og det er ifølge Kasper Jørgensen altid spændende at se, hvordan det går.

 

– Der har været mange positive takter indtil videre, men der er også mange spørgsmålstegn, som der altid er på det her tidspunkt. Og når man får en ny træner, er det aldrig til at sige, hvor lang tid det tager for ham at implementere sine nye tiltag. Lige nu synes jeg, der er en god energi i truppen, siger direktøren.

 

GOG har spillet træningskamp mod de svenske mestre Kristiansstad, mod de danske mestre fra Aalborg, mod LUGI Lund og BSV, hvor det blev til tre sejre, men et nederlag til BSV.

 

– Jeg synes, at vores nye målmand Ole Erevik har stået godt. Defensivt har det generelt set fint ud. I angrebsspillet har det været lidt op og ned, som det altid er på det her tidspunkt af sæsonen, vurderer Kasper Jørgensen.

 

I weekenden blev det til den første pokal i denne sæson, da GOG vandt et træningsstævne i Portugal, hvor de blandt andre vandt over de portugisiske mestre fra Sporting Lissabon. Så GOG er ved at være klar til første vigtige kamp, som er pokalkampen på lørdag mod Skanderborg på udebane.