Tilbage til oversigt

GOG er i fremtiden sikret på venstre fløj

De gule er i fremtiden sikret to unge talentfulde spillere på venstrefløj.

 

Tobias Møller (til venstre på billedet), som har været i klubben næsten hele sit liv, har sat sin underskrift på en toårig forlængelse fra sommer af.

 

Mikkel Møller (til højre på billedet), som er indbegrebet af GOG, har skrevet under på en kontrakt for den resterende del af  indeværende sæson samt sæsonen 15/16.

 

– Med Tobias og Mikkel’s underskrift er vi sikret høj kvalitet på venstre fløj de næste år i håndboldligaen. Begge viser en stor træningsmoral, højt niveau, og de passer perfekt ind i den GOG-profil, vi gerne vil have. Jeg er glad for, de to har sat deres underskrift på en aftale med GOG, og jeg glæder mig til at se dem udvikle sig endnu mere samt tage holdet et step videre mod toppen af dansk håndbold, udtaler direktør, Kasper Jørgensen.

 

Tobias Møller har spillet i GOG hele sit liv, undtagen en  afstikker til Aalborg Håndbold på et år. Også han er glad for forlængelsen af aftalen:

 

– Jeg valgte at blive i GOG, fordi jeg ser det som en rigtig god platform til at kunne fortsætte min udvikling. GOG er et hold, der vil være med i toppen, og på en god dag kan slå alle hold i ligaen. Derfor ser jeg GOG som det helt rigtige valg for mig.

Jeg håber personligt på at kunne blive ved med at udvikle mine evner gennem masser af spilletid og god træning. Desuden håber jeg, at holdet kan komme tættere på at spille med i toppen af dansk håndbold.

 

 

Mikkel Møller er vel det nærmeste man kan komme et ægte GOG-menneske. Hele hans familie er i klubben på den ene eller anden måde, og Mikkel har i år fået sit helt store gennembrud. Han har lidt af en del skader i sit unge håndboldliv, men har i år fået den kontinuitet, som der skal til, for at kunne begå sig i håndboldligaen. Mikkel siger:

 

– Der var nogle forskellige ting, der faldt på plads, som gjorde det nemt for mig at træffe beslutningen og skrive kontrakt med GOG. Aftalen giver mig mulighed for at, jeg samtidig med håndbolden, kan fortsætte med at have nogle timer i tøjbutikken Mr. Hardis, hvor jeg bliver udlært til sommer.

Jeg har så meget godt at sige om klubben. Klubånden og fællesskabet havde også en stor indflydelse på valget, og når det er en klub, der har fyldt så meget hele livet, så er det stort at kunne være med til at hjælpe på banen.

Individuelt ser jeg store muligheder i at udvikle mit spil. Spillestilen i GOG passer rigtig godt til den måde, jeg kan lide at spille håndbold, og jeg vil forhåbentlig kunne udvikle mig og få lidt mere erfaring i løbet af det næste halvandet år.

Jeg håber vi som hold kan overraske og vinde en titel. Men først og fremmest er målet at sikre sig en slutspilsplads, og så må vi tage den derfra.