GOG er i kvartfinalen i European League

Tirsdag aften tog GOG imod spanske CD Bidasoa Irun på hjemmebane i returkampen i 1/8-finalen i EHF European League. For en uge siden, spillede GOG på udebane første kamp mod CD Bidasoa Irun, som blev vundet af GOG med 30-28. Dermed havde GOG et to-måls forspring allerede inden returampen.

Det var de spanske gæster der lagde kampen ud med at score første mål, og efter stillingen hed 2-2, satte GOG fart på. Første halvleg blev en vaskeægte målfest, samtidig med at GOGs defensiv også havde en god første halvleg. GOG gik til pause med en føring på 20-12.

Anden halvleg startede hårdt for GOG, Bidasoa Irun fik en god start, og hentede et godt stykke ind på GOG. Som anden halvleg skred frem, bed gæsterne sig mere og mere fast, og nåede helt op på minus to. Kampens resultat blev dog aldrig for alvor i fare og GOG vandt kampen 33-31.

Topscorer fra GOG blev Jerry Tollbring med 9 scoringer.

I kvartfinalen venter kroatiske Nexe. Kvartfinalerne spilles den 26.4 på udebane og den 3.5 på hjemmebane. Så sæt kryds i kalenderen allerede nu.