GOG er klar til europæisk kvartfinale

Efter at have vundet den første 1/8-finale i EHF European League 33-31 hjemme mod CSKA Moskva, færdiggjorde Nicolej Krickaus udvalgte arbejdet tirsdag aften, hvor moskovitterne blev slået med overbevisende 35-30.

På grund af tomålsforspringet var hjemmeholdet tvunget til at vinde opgøret, men allerede fra første fløjt slap GOG bedst fra de fleste aktioner, og derfor var fynboerne foran i hele opgøret, omend en relativt lige første halvleg sluttede 19-17 til GOG.

I anden halvleg havde Krickau fået justeret lidt på skruerne, og ret hurtigt havde GOG etableret et 5-måls-forspring, som russerne aldrig formåede at lukke.

Sejren betyder, at GOG er klar til kvartfinalen, hvor modstanderen enten bliver Sporting Lissabon fra Portugal eller Wisla Plock fra Polen. Den samlede vinder af det dobbeltopgør indløser billet til Final4-stævnet.

Topscorer i dagens kamp mod CSKA Moskva blev Mathias Gidsel der scorede ikke færre end 11 mål.