Tilbage til oversigt

GOG er kommet godt fra land

GOG er i gang med en fysisk krævende opstart, og drengene bliver virkeligt tæsket igennem både haltræning, fysisk træning og løb. De sidste to dage har stået på løb torsdag morgen, haltræning torsdag eftermiddag, styrke fredag formiddag og kamp fredag aften, så det er en tiltrængt friweekend spillerne går i møde nu.

 

Aftenens træningskamp var mod Ribe Esbjerg og blev spillet på Hjemly Idrætsefterskole. Kampen blev vundet relativt klart, men hvad der var meget vigtigere var, at mange af de ting som spillerne prøver at finjustere i træningen også lykkedes i kampen.

Der er mange dygtige spillere i GOG’s trup i år, og det er tydeligt at se, at den gode fysiske form samt den store bredde gør, at de gule kan holde et højt tempo igennem hele kampen, og det er endda uden de tre unge profiler, Andreas Holst, Frederik Clausen og Niclas Kirkeløkke. De to første har fået en velfortjent ferieuge efter deres VM og starter med den øvrige trup på mandag. Niclas træner fuldt med, men der går stadig lidt inden skulderen kan tåle at blive testet i kamp.

 

Næste uge bliver også fysisk krævende for drengene, der skal spille Skjern Bank Cup. Tre kampe venter, henholdsvis torsdag, lørdag og søndag. Første modstander er på torsdag i Kerteminde, når HC Midtjylland kommer et smut til Fyn. De sidste to kampe bliver spillet i Skjern, og modstanderen afhænger af torsdagskampens udfald.