Liga

GOG et skridt nærmere Santander Final 4

Fredag aften kom GOG-spillerne et skridt nærmere opfyldelse af et af sæsonens store mål, da holdet på udebane besejrede 1. divisionsmandskabet Høj Håndbold med de overbevisende cifre 37-26.

Hjemmeholdet stillede med intet mindre end tre tidligere GOG-spillere i form af målmændene Søren Haagen og Frank Mikkelsen samt playmaker Lukas Garsdal, men hverken de eller spillende træner Bo Spellerberg havde held med at smide grus i det gule maskineri, der kørte nådesløst over hjemmeholdet fra første fløjt.

Efter knap ni minutters spil førte det forsvarende mesterhold fra Sydfyn med overbevisende 7-2, og da flyvende Anders Zachariassen scorede sit femte mål til 9-4 i 13. minut af kampen, var hjemmeholdets skæbne reelt beseglet, og ved pausen førte GOG med 19-13.

Billedet fortsatte i anden halvleg, hvor Nicolej Krickau også fik rystet posen godt med det resultat, at 11 GOG-spillere blev noteret for scoringer, og med seks mål og kåring som kampens spiller gik Anders Zachariassen forrest med et godt eksempel.

Sejren betyder, at GOG er klar til kvartfinalerunden i pokalturneringen, og dermed blot en sejr fra deltagelse i Final4-stævnet, der normalt afvikles over en weekend i marts.