Tilbage til oversigt

GOG et skridt tættere på Final4 med sejr

Efter en fremragende første halvleg og en ditto begyndelse på anden halvleg, førte GOG 22-14 lidt efter pausen, da Wisla Plock var på besøg i den første kvartfinale i EHF European League. Men i sidste ende endte opgøret med at blive en tæt dyst, hvor GOG vandt med 30-27.

I målet var Viktor Hallgrimsson en særdeles sikker sidste skanse for GOG i de første 40 minutter, hvor islændingen nærmede sig en redningsprocent på 50, og i den anden ende af banen var der fuld fart på angrebsspillet, så de polske gæster var kun statister store dele af tiden.

Det ændrede sig imidlertid dramatisk i kampens sidste tredjedel, hvor Wisla Plock åd sig stille og roligt ind på GOG, hvorfor føringen to minutter før tid var reduceret til et enkelt mål.

Heldigvis for de gulblusede scorede Frederik Bo Andersen og Mathas Gidsel et par vigtige mål, uden at polakkerne fik svaret igen.

Returopgøret spilles i Polen næste tirsdag, og hvis GOG kan få point eller tabe med mindre end tre mål, venter en plads i EHF European Final4