Liga

GOG faldt med ære i stor kamp

De gulblusede GOG-spillere kæmpede til sidste bloddråbe, men måtte alligevel se sig besejret med 30-37, da de dobbelte forsvarende Champions vindere fra Barca var på besøg i Odense til årtiets største herrehåndboldkamp på fynsk grund.

GOG var fint med i kampens indledning, men gæsterne gik relativt tidligt i første halvleg slået et lille hul, og derfor gik holdene til pause med 15-19 på tavlen i spansk favør.

Efter sideskiftet udbyggede Barca føringen til otte mål, men mod slutningen af kampen fik GOG indhentet en smule til stillingen 30-35, men desværre for Krickaus udvalgte, var det stolpe ud til slut, og så lykkedes det igen for Barca at udbygge føringen.

Emil Madsen blev topscorer for GOG med 9 mål, mens Luka Cendric blev noteret for samme antal for gæsterne.

Returopgøret spilles i Barcelona i næste uge, og her er kravet til GOG en sejr på otte mål for at indløse billet til det afgørende Final4-stævnet i Køln.