GOG faldt med æren i behold

Resultatet snød en smule i aftenens kamp i Aalborg. Det var et GOG-mandskab uden noget reelt at spille for ud over æren, mens Aalborg havde en førsteplads at kæmpe for. Så man skulle tro, der var motivation til forskel, men det var ikke til at se på spillet.

GOG stillede i dag op uden de to normale stregspillere, Rasmus Jensen og Lars Hald, som også normalt danner midterblok i forsvaret. Derudover ser det ud som om, at den spillede direktør har spillet sin sidste kamp, og holdets ældste, Søren Haagen, var ej heller med i aftenens kamp. Det var derfor et noget uprøvet forsvar, der skulle stå distancen i Aalborg med Lasse Kronborg og unge Benjamin Pedersen centralt.

GOG kom bagud 2-0, men derfra var det et sydfynsk mandskab, der klart var med i kampen. Forsvaret kæmpede det bedste de havde lært, og angrebet sprudlede. Midtvejs i halvlegen var GOG oppe med to, men et par udvisninger og manglende koncentration betød, at føringen skiftede, og så var det pludselig nordjyderne der var oppe med to. Den føring holdt de halvlegen ud.

Efter pausen kom GOG igen lidt skidt fra start, men stor moral og fight betød, at de gule pludselig var foran med to, og Aalborg var nødsaget til at forlange timeout. Herefter var det en tæt og intens affære indtil kampens dommerpar med fire fem tvivlskendelser i træk forærede Aalborg en føring på tre mål. Den mavepuster kom GOG sig aldrig rigtigt over, og derfor blev nederlaget lidt større, end hvad fortjent var.

I sidste ende var det en fortjent sejr til et Aalborg-hold med lidt flere ressourcer. Og selvom GOG langt hen i kampen var med, så var det også et slidt mandskab, der til sidst måtte kapitulere til et fysisk stærkt hold, og en Ole Erevik i målet, der altid er garant for en solid indsats.

Stor ros skal der lyde til holdet i 45 minutter, som kæmpede det bedste de havde lært. Nu mangler den sidste opgave på udebane i Midtjylland, hvor slaget om tredje – og fjerdepladsen skal udkæmpes.

Kampen spilles i Herning på søndag kl. 19.00.