GOG fik 1 point i intenst drama

Januarpausen er overstået, og GOG-drengene har glædet sig til at komme i kamp igen, efter den lange periode uden kampe.
GOG, der ligger placeret på en 7. plads, har i den kommende tid meget at kæmpe for, og hvert point tæller, hvis holdet skal holde sig i top 8, og derved sikre sig en lun plads i slutspillet.

GOG Arena var gæstet af 1412 forventningsfuld tilskuere, da dagens modstander Aalborg trådte ind i det sydfynske den håndboldhal.
Efter 3 minutter var GOG bagud 0-2 til Boxerligaens nr. 2 og stemningen i hallen blev dæmpet en smule. Drengene kæmpede sig dog stille og roligt tilbage og gennem hele første halvleg skiftedes holdene til at føre med et par mål. Kort ingen pausen bringer Chris Jørgensen GOG foran 10-9 på et straffe, men føringen får holdet ikke lov til at tage med til pause, da Aalborg hurtigt angriber og udligner til halvlegsstillingen 10-10.

2. halvleg fortsætter i samme stil, og igen af holdende formår rigtigt at finde en god angrebsrytme. Forsvarene pakker og målmændende tager i perioder godt fra i begge ender, hvilket resulterer i kampens få scoringer. Der er mange udvisninger, og i de perioder, hvor de rammer Aalborg, har GOG stor succes med at være meget offensive i deres forsvarsspil. Det giver mulighed for kontraløb, og til trods for, at det ikke er alle chancer, der scores på i kontrafasen, får GOG tilkæmpet sig en føring på 4 mål, da Rasmus Jensen scorer på et fint indspil fra Chris Jørgensen, og bringer GOG foran 19-14 med ca. 9 min. igen. Den føring henter Aalborg stille og roligt, og med 2 min. igen kan de røde fra Nordjylland bringe sig foran med 2. GOG kommer tilbage og en vigtig redning af Frank Mikkelsen i målet med 30. sek. igen giver GOG mulighed for at udligne. Aalborg trækker en udvisning, da der er 10 sek. tilbage, og det skaber plads på fløjene. Chris Jørgensen spiller Minik, der roligt ligger den ud til den unge Mikkel Møller. Han sætter den ind bag Søren Westphal, og sikrer GOG 1 vigtigt point til kontoen.

Det var alt i alt en spændende kamp, hvor resultatet konstant vippede mellem de to hold. Det der i dag sikrede drengene det ene point mod rækkens bedre placerede hold, var især den vilje og kamplyst, som holdet viste gennem alle 60 minutter.

I næste weekend skal GOG til Mors Thy for at kæmpe om endnu flere vigtige point. Denne kamp kan du følge direkte på TV2 kl. 17.10.