GOG fik et point efter vild slutspurt

Det holdt særdeles hårdt, men endte alligevel med pointdeling efter 31-31, da GOG søndag aften havde besøg af Skanderborg-Aarhus Håndbold i topopgør i HTH Herre Ligaen.

Hjemmeholdet var foran 2-1 tidligt i kampen, men meget hurtigt skiftede opgøret karakter, og efter en halvleg med vel mange fejlafleveringer og brændte skud kunne gæsterne gå til pause med en komfortabel føring på 18-13 efter undervejs at været foran med seks mål.

Efter pausen kæmpede GOG’erne for at få lukket hullet, men det første lange stykke tid var der ikke meget, der flaskede sig, og da gæsterne efter 38 minutters spil førte med 25-17 så det unægteligt ikke ud til, at de gulblusede skulle få point ud af anstrengelserne.

Godt fem minutter før sidste fløjt førte Skanderborg Aarhus Håndbold stadig med 31-27, men heldigvis lykkedes det for GOG’erne at forhindre gæsterne i at score mere i resten af kampen, og i stedet kunne Emil Lærke have sikret GOG begge point, hvis han havde scoret på kampens sidste kast, men hans forsøg gik forbi mål.

GOGs topscorer blev Emil Madse med otte mål på ti forsøg.

Det uafgjorte resultat betyder, at GOG er sikker på at slutte grundspillet i top 2, da der er ti point ned til tredjepladsen, som indtages af dagens modstander.