GOG fik et point i Holstebro

Der var lagt i kakkelovnen til revanche i Gråkær Arena her til aften, men sådan skulle det ikke gå. Tværtimod.

Det var ellers en underlig stille start på kampen, hvor begge hold ikke rigtigt kunne finde fodfæste. Begge forsvar stod rimeligt fornuftigt, og ingen af holdene fik rigtigt gang i kontrafasen. Holdene skiftedes til at føre, indtil GOG’erne fik et lille hul mod slutningen af halvlegen. Denne sluttede 13-12 til de gule, og man fornemmede at det kunne gå begge veje.

I anden halvleg var det den gule kontra hær, der kom klart bedst ud. Suverænt forsvarsspil og godt målmandsspil banede vejen for, at GOG pludseligt førte med fem mål. Så startede en hektisk fase, hvor Tvis Holstebro pludseligt begyndte at straffe GOG’ernes forsvars-angrebs-udskiftninger. Føringen blev hentet alt for hurtigt, og så begyndte et udvisningshelvede uden lige. GOG spillede i undertal 8 minutter i træk, men formåede stadig at holde Tvis fra at komme foran. Emil Tellerup kom på banen og havde et par vigtige redninger, inden Kevin kom ind igen til sidst og var afgørende.

Da der manglede 5 minutter var GOG foran med to mål, men et par store chancer blev brændt, et par bolde blev smidt væk, og med ca. 50 sek. udlignede Morten Nyberg til 27-27.

Efter ca. 20 sekunder i angreb tog Jakob Larsen timeout, og i fællesskab besluttede GOG-holdet at satse hele butikken. Målmanden blev taget ud, og ind kom en ekstra markspiller. Det resulterede i en frispilning af Lars Hald på stregen, som blev nedlagt hårdt og kontant af Tvis landsholdsspiller Klavs Thomsen. I den gule lejr var man ikke i tvivl. Kæmpe straffe.

Der blev ”kun” dømt frikast og da et par holstebrospillere løb afsted med bolden, skulle tiden stoppes. Dommeren gjorde tegn til dommerbordet med otte sekunder igen, men tidtageren synes åbenbart først tiden skulle stoppes med to sekunder igen. Det resulterede i et tremeterkast der desværre ikke blev til noget.

Spillerne fra Sydfyn stod tilbage med samme følelse som mod BSV. En kamp som man på mange måder dominerede fuldstændigt, men ikke formår at lukke, resulterede i et uafgjort resultat. Udebane mod BSV og udebane mod Tvis giver begge et point. Set før sæsonen, og før kampene er det vel mere end godkendt, når man tænker på GOG er et oprykkerhold. Men begge gange havde de gule fortjent bedre skæbne, og begge gange er det egne fejl der koster et point.

Med til historien skal det siges at Niclas Kirkeløkke gik i stykker efter ti minutter af kampen med en forstuvet ankel, og Lars Hald måtte udgå i starten af anden halvleg med en tand der var slået løs. Lars bed smerten i sig og kom på banen igen, men først da der manglede to minutter. Det var derfor et GOG-hold lidt ramt på ressourcerne især forsvarsmæssigt.

Nu venter 14 dages pause inden GOG på hjemmebane tager i mod Mors Thy, der kæmper en hård kamp for at komme i gang i ligaen. Sidste år var holdet i semifinalen, men en turbulent tid for thyboerne, har resulteret i en skidt start på håndboldligaen. Kampen spilles 9. november kl. 16.00 i GOG Arena.