Tilbage til oversigt

GOG fik et point i Silkeborg

Ikke mange havde levnet GOG mange chancer på en super svær udebane i Jysk Arena Silkeborg.

BSV’s assistent træner, Bo Tolstrup havde endda stået til sponsorarrangement inden kampen, og sagt at han godt kunne garantere, at det ikke blev spændende de sidste ti minutter af dagens kamp. Hvordan er det nu myten om hybris og nemesis er, Bo Tolstrup?

 

Efter en start hvor de to hold fulgtes ad, trak de gule stille og roligt fra. Forrygende forsvarsspil, en blændende Kevin Møller, og koncentreret angrebsspil banede vejen for, at GOG’erne kunne gå til pause med en føring på fem mål. Det var kun 3-4 store fejl i kontrafasen der gjorde, at sydfynboerne ikke førte mere.

 

I anden halvleg kunne man tydeligt se, at BSV havde fået en ordentlig opsang i pausen. GOG kunne ikke få angrebsspillet til at hænge sammen, hvilket resulterede i kontraløb til BSV. Dennis Kirkegaard var især skarp i denne fase, og lavede vel 4-5 mål. Efter 15 minutter af anden halvleg var stillingen således helt lige.

 

Her kunne man godt frygte at GOG ville gå helt i stå, men forsvaret stod stadig fint

stationært 6 mod 6, og når BSV’erne endeligt formåede at score, fik de den lige tilbage i hovedet. Det blev vel til en håndfuld hurtig midte mål, og det var tydeligt at se, at det gjorde ondt på jyderne.

 

Det blev en rigtig hektisk afslutning hvor de gule hele tiden var i teten. De var foran med et eller to mål, og det så fornuftigt ud, da BSV blev ramt af en udvisning med halvandet minut igen. Her var stillingen lige, men GOG formåede desværre ikke at omsætte overtalsspillet. I stedet fik BSV chancen for et sidste angreb. Hele 50 sekunder fik hjemmeholdet lov at spille, og i sidste ende skød BSV’s Theis Baagøe et presset skud, som Kevin Møller ikke havde problemer med at snuppe.

 

Et point på en meget svær udebane er helt klart godkendt, og mange ville gerne have solgt kampen på forhånd for det. Men ”den gule hær” havde chancen, og havde på mange måder fortjent begge point i en kraftindsats af rang. Super flot kamp af det unge GOG – mandskab, vi glæder os til flere af slagsen.