GOG fik et point på svær udebane

Det var et GOG-hold der var ramt på ressourcerne forud for kampen mod HC Midtjylland. Lars Hald er på vej tilbage fra hjernerystelsen, men han var endnu ikke blevet meldt helt klar, og hovedet er et område man virkeligt skal passe på, så der blev ikke taget nogen chancer. Lasse Kronborg var tilbage på holdkortet, men efter 3 uger uden håndbold, og et knæ der stadig ikke er helt på 100%, var det begrænset hvad han kunne bidrage med. Kirkeløkke har problemer med skulderen ligesom Aku’s skudarm heller ikke er på fuld styrke.

Det var derfor en stor opgave de gule skulle på, på udebane i Herning mod et af ligaens tophold. 2900 tilskuere var samtidig sæsonrekord i den runde hal i Herning, men alligevel var det et GOG-mandskab der kom klart bedst ud af starthullerne. Forsvaret med unge Frederik Clausen og Rasmus Jensen som styrende elementer gjorde det fantastisk foran en velspillende Søren Haagen i målet. Oppe i den anden ende spillede angrebet klogt og broderede sig frem til mange gode chancer. Det var derfor helt fortjent, at GOG gik til pause foran med 16-10.

I anden halvleg skete der nøjagtigt det samme som mod Kolding på udebane for halvanden uge siden. En dårlig GOG periode på ca. 10 minutter betød, at føringen var hentet, og pludselig var momentum skiftet. Nu var det GOG der hele tiden haltede lidt efter, men HCM’s føring  blev aldrig større end to mål. Et Sydfynsk mandskab i starten af sæsonen havde uden tvivl tabt sådan en kamp, men der er kommet noget tro og moral ind på holdet igen. Drengene kæmpede sig tilbage og Rasmus Jensen kunne udligne med 20 sekunder igen. Midtjylland fik chancen for et afgørende angreb, men igen gjorde forsvaret det godt, og fik lavet et frikast på en ellers godt spillende Simon Madsen. Det kom der ikke noget ud af, og så sluttede dramaet i Herning med et point til hver, 28-28.

Der skal lyde kæmpe store roser til Mark Strandgaard, der spillede en fremragende kamp. 9 mål på 10 forsøg taler for sig selv, og den lille fløj har i den grad fundet formen, som inden han blev knæskadet for lidt over et år siden.  En anden spiller der i den grad er trådt i karakter er Rasmus Jensen, som både i forsvaret og angrebet var en stor faktor i dag.

Nu er der en god uge til BSV venter i en forhåbentligt fyldt GOG Arena. Spillet bliver bedre og bedre, og holdet tror på, at der ligger to point og venter.