GOG fik klø

GOG mødte i aften KIF København i en kamp, der aldrig for alvor blev spændende. Dertil var Koldings forsvar for godt og GOG’s angreb tilsvarende ringe.

Det var ellers et GOG-mandskab der kom fornuftigt fra land. Forsvaret stod suverænt, og Kevin fortsatte, hvor han slap i efteråret. En føring på 2-1 blev dog vekslet til at være bagud 5-2, og det var startskudet til en scoringspause på 15 minutter. Det kom de gule sig aldrig rigtigt over, og selvom forsvaret sammen med Kevin stod solidt halvlegen ud, og kun lukkede 11 mål ind, ja så vinder man bare ikke håndboldkampe, når man kun scorer seks mål i den anden ende.

Anden halvleg blev desværre ikke meget bedre. Især det første kvarter var forfærdeligt. Forsvaret og Kevin viste svaghedstegn, samtidig med at angrebet stadig var forfærdeligt. Derfor stod det pludseligt 22-11 til Kolding. Heldigvis fik GOG’erne sat en prop i, og kom fra kampen med nogenlunde værdighed i behold.

Det sidste kvarter blev angrebsspillet lidt bedre, samtidig med at forsvaret og målmand fik fat igen. Desværre var kampen afgjort, og når GOG-spillerne fik kæmpet sig til frie chancer, stod Kasper Hvidt igen igen i vejen.

Nederlaget blev på 24-16. På forhånd var KIF storfavoritter, og den værdighed levede de i den grad op til. Det kunne have været sjovt, hvis GOG kunne have ydet lidt større modstand, men det evnede det unge hold ikke i dag.

Drengene skal op på hesten igen. Der venter et hårdt program de næste 14 dage, og der skal trænes effektivt til de kommende kampe.

Første styrkeprøve er i Gudme på mandag, når BSV kommer på besøg. Kampen fløjtes op kl. 20.00 og drengene får brug for masser af støtte, så kom i hallen og hjælp de gule.